Το ” Σεντούκι ” λειτούργησε πρώτη φορά το 1993

Από τότε μέχρι και σήμερα, σκοπός της οικογενειακής αυτής επιχείρησης είναι να προσφέρει στους πελάτες της λευκά είδη & είδη διακόσμησης υψηλής ποιότητας.

Μια μεγάλη γκάμα από λευκά είδη άριστης ποιότητας ομορφαίνουν όλα αυτά τα χρόνια και δίνουν μια ξεχωριστή νότα στα σπίτια των πελατών μας.

Συνεργάτες και προμηθευτές μας, οι μεγαλύτερες εταιρείες  στην Ελλάδα όπως GUY-LAROCHE, NΕF-NΕF HOMEWARE, DAS HOME , INART, DUNLOPILLO αποτελούν εγγύηση για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας.


Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί, ανάμεσα σε εμάς και στους πελάτες μας, είναι η επιβράβευση της πολύχρονης παρουσίας μας στο χώρο του Home Design.

Σήμερα, συνεχίζοντας την ίδια πορεία προσφέρουμε προϊόντα ιδιαίτερης ποιότητας σε προσιτές τιμές. Στα καταστήματα μας θα βρείτε όλο τον χρόνο πραγματικές προσφορές ,σε διαφορετικά είδη κάθε φορά.

Πριν φύγεις...

Θέλετε να δείτε προσφορές;

Προϊόντα εως 50% έκπτωση


Προτιμήστε ανέπαφες συναλλαγές με χρήση κάρτας/PayPal και κερδίστε ΟΛΑ τα έξοδα αποστολής για όλα τα προιόντα Λευκών Ειδών & Διακοσμητικά για όλο τον Μάιο. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.